Häftigt

Idag ha jag hunnit med mycket! Ha varit med Emilia och shoppat lite idag igen, köpte faktiskt ganska mycket! Efter de v jag ute och gick och hittade ett ute gym som jag ska till imorgon. Efter de så kom lilla Philip och vi gick upp till ett berg, va as coolt att klättra i berg, när vi kom upp för berget och kollade ut så såg vi över hela Kungsbacka. När vi kom hem Gick vi direkt till ishallen och kollade två matcher, min lillebrors lag vann!:) Nu hade jag tänkt att jag skulle sova faktiskt!:)


I miss you

Saknar dig också bästis! Kommer hem på torsdag och fan va vi ska festa och ha kul!!!! Är sjukt taggad till helgen!!!! Längtar tills torsdag !!! Så vi kan träffas!! Puss på dej hoppas du ha de bra i Småland!!! Love you best!!!!<3 tyckte den bilden va för söt på dig!


Yeeeeaj!

Dagarna ha varit roliga, igår shoppade jag. Va sjukt mycket rea! Helt sjukt! Men snål som jag är så köpte jag inte särskilt mycket! Men aja, idag ha vi kollat mest på hockey! Fyra olika ispass ha vi tittat på! Och imorgon ska vi kolla mer!:) På torsdag åker jag hem! Och då kör jag och mina coola tjejer all in!!:) sjuktligt taggad!


Kungsbaka

Sista jobba dagen i går, underbart!:) så igår tog jag och Elin o tåg till Kungsbacka, riktigt pinsamt var det!:) Så idag ha jag varit på Liseberg, skit kul! Åkte den nya! Den va inte ens kul!!:( men aja när vi skulle hem så började de precis regna, så när vi gick från stationen till husvagnen så blev vi AS blöta. När vi kom till husvagnen så började vi hoppa i alla vatten pölar, för vi va ju redan super blöta! Så när vi skulle hålla in i en å som ligger nära här trampar jag på en sten. Och hela min fot va blodig, så ha två riktigt djupa sår :/


Yey

Dagen ha gått riktigt fort! Och det gillar vi :) idag ha jag jobbat, så jag à inte haft tid att ligga ute och solat..:/ men Aja hellre jobba jag och tjäna pengar tills vi dra till i napa!!!! Sjukt kul!:) Och efter jobbet kom mormor och morfar som skulle äta här, efter se drog jag och lille bror ut och sprang, jag sprang han cyklade! Så ska snart duscha och sen prova en ansikte mask Alice sjö sa va bra :)


Sjukt

Jaha … va ska man börja ? Denna helgen ha varit både bra och mindre bra, i och med att jag va på begravning i fredags, inte överdrivet roligt.. Finns ju roligare saken! Men jaja, iaf så drog jag och Alice till Östersjö i lördags, för att träffa Lisa och Carina, va as långt att gå t campingen också!! Sen direkt när vi kom dit så började vi dricka, och pratade med våga grannar, dem kom från Tingsryd tror jag de va:) Plus att jag träffade Tonie, som jag inte ha träffat på flera år känns de nästan som ju. Skit skoj!:) Jag ha inte sovit mer än en timme i dag/natt! Men nu ska jag sluta innan jag avslöjar allt för mycket vad vi gjorde ... Thihi(a'


ANNA !

veckan ha gått riktigt fort, ha jo bbat hela veckan...
plus att alice kommer snart hem också. 
as gött, ha saknat den fisen (Y'
men imorgon bra jag på begravning.....
inte jätte kul.. men sånt ska man också gå på här i livet.. 
får tänka på att vår älskade Anna ha faktiskt left 102 år! 
och att hon alltid ändå kommer vara i våra tänkar!
 
 
GAMLAFARMOR, DU KOMMER ALLTID ATT VARA
MIN FÖREBRILD! DU ÄR OCH VA SÅ JÄKLA BALL!
ÄLSKAR DIG!!!! <3
 
 

love you

väldigt chill helg, men ändå sjukt rolig faktiskt.
Frdags,jobba, växjö och köpte säng, körde inom syrran och
sen hem till david herman och pontus. chillade och hade
det roligt,
Lördag, målade lite i rummet, tränade, drog till diö, träffade carina
sen åkte jag carina pontus herman david ut med båten, roligt roligt.
söndag, åkte till strömsnäs!!!!
 
 i miss my bestfrend! <3

love you

väldigt chill helg, men ändå sjukt rolig faktiskt.
Frdags,jobba, växjö och köpte säng, körde inom syrran och
sen hem till david herman och pontus. chillade och hade
det roligt,
Lördag, målade lite i rummet, tränade, drog till diö, träffade carina
sen åkte jag carina pontus herman david ut med båten, roligt roligt.
söndag, åkte till strömsnäs!!!!
 
 i miss my bestfrend! <3

k

okej dag, puss

hejsvejsan

jaha.... det här va ju ett tag sen... hehe 
ha hänt massor med saker, har jobbat tre veckor nu
och ha tre vckor kvar! faktiskt inte särskilt tråkigt.
På helgerna ha jag festat, så i helgen har jag varit i 
Åhus och sovit där en natt med världens bästa tjejer, 
Alice & Carina. och idag så träffade jag Alice för att prata 
och äta glass:d men nu ska jag sova, så puss hejdå

RSS 2.0